کد خبر:2699
پ
۱۴۰۱۰۹۰۴۰۰۰۱۳۷_Test_PhotoN (1)

بانوی کازرونی که با پشتکار توانست از یک زن کم سواد به یک کارآفرین موفق کشوری تبدیل شود

بانوی کارآفرین کازرونی، برای ۳۰ نفر ایجاد اشتغال کرده و در صورت حمایت از طرف دولت می‌تواند این رقم را به بیش از ۱۰۰ نفر برساند.

به گزارش کازرون نیوز و به نقل از خبرگزاری فارس ، به سمت غرب خارج می‌شویم و با گذشتن از دشت‌ارژن و کازرون، به روستای بلیان می‌رسیم.

بلیان از روستاهای مهم و قدیمی بخش مرکزی شهرستان کازرون است که در ۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر کازرون قرار دارد و مشاهیر زیادی از این روستا از جمله شیخ اوحدالدین عبدالله بلیانی و امین‌الدین بلیانی برخاسته‌اند، روستایی با حدود ۷۰۰خانوار و جمعیت ۳۰۰۰ نفر و با اقلیمی سرسبز و مستعد کشاورزی.

باور نمی‌کنم در این روستا مرکز تولیدی وجود داشته باشد که اکثر مسئولان استان از آن بازدید داشته‌اند و عنوان کارآفرینی نمونه استان، در سوابق آن می‌درخشد.

از چند نفر از اهالی روستا سراغ کارگاه تولید معجون سنتی آنوش را می‌گیرم، همه آنها با روی خوش و دعا برای سلامتی صاحب کارگاه، آدرس را نشان می‌دهند.

جلوی درب کارگاه می‌ایستم و با یکی دو نفر از کسانی که رفت و آمد می‌کنند سر صحبت را باز می‌کنم.

اکثر آنها مخصوصا خانم‌ها خیلی راضی هستند که این مرکز تولیدی در روستای خودشان ساخته‌شده و برخی هم می‌گفتند در طول روز می‌توانند چند مرتبه به بچه‌هایشان سر بزنند.

بالاخره با موسس این مرکز روبرو می‌شوم، زهرا کایدی ۴۴ ساله است و در همین روستای به دنیا آمده است، دوران ابتدایی را در روستا گذراند و بخاطر نبودن مدرسه راهنمایی و دبیرستان در روستا از تحصیل بازماند، خیلی زود ازدواج کرد و صاحب دو فرزند شد اما همیشه نیم نگاهی هم به بحث دانش و دانش‌اندوزی داشت!

با داشتن زندگی متاهلی و دو فرزند، مشغول درس خواندن شد و در مدت زمان کوتاهی موفق شد با تلاش زیاد دیپلم بگیرد.

در کنکور سراسری شرکت کرد و در رشته مترجمی زبان انگلیسی کازرون پذیرفته‌شد و با ذوق و شوق، زودتر از همه هم کلاسی‌هایش، دوره کارشناسی را به پایان رساند.

ماجرای کارآفرینی فاطمه کایدی را از زبان خودش، بازگو می‌کنم.

بعد از دوره کارشناسی، مدتی در زبانکده کازرون تدریس کردم اما این کار مرا اقناع نمی‌کرد.

من به دنبال اهداف بزرگتری بودم و علاوه بر اینکه می‌خواستم استقلال مالی داشته‌باشم، و با اینکه محل زندگی‌ام دیگر در شهر کازرون بود اما همیشه دلم می‌خواست برای روستای خودم و مردم زادگاهم کاری بکنم.

شروع کردم به درست کردن معجون‌های سنتی و انواع رنگینک‌ها و حلواهای سنتی با برند آنوش و همزمان با تولید، از طریق دانشگاه علوم پزشکی شیراز به دنبال گرفتن سیب سلامت بودم و با آنکه به تازگی فرزند سومم به دنیا آمده‌ بود، مرتب بین روستا، کازرون و شیراز در رفت و آمد بودم تا بالاخره بعد از ۲ سال دوندگی در عین ناباوری موفق به کسب سیب سلامت برای برند آنوش شدم.

همه کسانی که او را می‌شناسند، بزرگترین خصلت او را پشتکار و خستگی‌ناپذیری بی‌نظیرش، ذکر می‌کنند.

هم اکنون برای حدود ۱۰ نفر به طور مستقیم و برای بیش از ۲۰ نفر به صورت غیر مستقیم، اشتغال ایجاد کرده‌ام و در کارگاهی حدود ۲۰۰ متر مربع، به صورت نیمه مکانیزه مشغول هستیم و در کل کشور بازار مصرف داریم.

کایدی در ادامه درباره خواص معجون‌های سنتی خود، افزود: خواص معجون هفت مغز آنوش با عسل وسیاه‌دانه و ادویه جات گرم و مقوی مثل دارچین، زنجبیل، قرص کمر، فوفل، جوز هندی، زعفران، گرد نخل و جنسینگ، برای تقویت قوای بدنی و جسمی، درمان مشکلات ناباروری، درمان مشکلات گوارشی مثل سردی معده، نفخ معده، رفلاکس، درمان مشکلات سالمندان و کودکان، تقویت کننده حافظه و پیشگیری از آلزایمر و کاهش دهنده استرس وافسردگی، درمان درد های مفصلی و رماتیسم، کمردرد، پادرد، ضد التهاب و سم زدایی کبد، درمان کم خونی، ضد سرطان وعفونت‌های قارچی و تقویت قوای جنسی مناسب است و در ظروف ۱۰۰ و ۲۰۰ و ۵۰۰ گرمی عرضه می‌شود و به زودی دستگاه تولید بسته بندی‌های لقمه‌ای و بسته بندی های شکیل فلزی برای صادرات به خط تولید ما اضافه می‌شود‌.

این کارآفرین موفق خطاب به مسئولین گفت: در صورت حمایت دولت، من می‌توانم کارگاه را به کارخانه تبدیل کنم و برای بیش از ۱۰۰ نفر ایجاد شغل کنم، سپاه در سال گذشته ۱۰۰ میلیون وام در اختیار ما قرار داد که در تجهیز کارگاه بسیار موثر بود.

وی در پایان به جوانان استان سفارش کرد: بعد از توکل به خدا همه کارها را به صورت مرحله به مرحله و با تدبیر و سنجیده پیش ببرند و بدانند که یک شبه نمی‌توان راه صد ساله را پیش برد و تلاش و پشتکار در موفقیت بسیار مهم و موثر می‌باشد.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید